Google Maps versus Bing Maps

Even kort een treffend voorbeeld van een verschil tussen Google (Google Maps) en Microsoft (Bing Maps), zie de screenshot hieronder. Ik moest naar een vriend toe en deze vind ik via mijn contacten in Outlook. Daar zag ik een knopje “Map it”, ik drukte erop en Bing Maps opende (overigens in Internet Explorer 9) maar zonder resultaat. Ik open Chrome, ga naar maps en plak dezelfde zoekstring en druk op de enter toets en feilloos zie ik waar ik zijn moet. Dit zijn toch echt cruciale verschillen waarom ik Google gebruik en niet Bing. Wat ook interressant is: Chrome is een jonge browser in vergelijking met Internet Explorer, toch heeft Google het voor elkaar dat Internet Explorer nu op Chrome probeert te lijken! Dit geeft aan dat Google dus voorop loopt.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s